8 Nis 2012

Süslenmek Güzeldir!

Ah kim ne derse desin, dikkat çekmeyi sevmeyen insan yoktur. Dikkat çekmeyi sevmediğini sanan insan vardır bence. :) 

İşte bu yüzdendir ki bu moda işi aldı yürüdü. Herkesler şaşırdı artık. Babanemin deyişiyle ''g*tlerinden ne çıkaracaklarını bilemiyorlar'' :))
80'lere, 70'lere döndük, yetmedi 20'lere kadar gittik. İyi de ettik :) 
Zaten benim eskiye, antikaya, ''vintage''a merakım varmış. Moda sayesinde bu iyice açığa çıktı. Evde eski eşyalarla dolu kalın kahverengi tokalı bavulları karıştırmaya bayılıyorum. Babama çekmişim hiçbir şeyi atmaya kıyamıyorum, attırmıyorum.


İşte annemin gençliğindeki şahane elbiselerinden bir tanesi :) Kırmızı elbiseyi görür görmez vuruldum. şimdiye kadar nerde saklıyordunnn diye feryat ettim :) Tam zamanında ortaya çıkmıştı halbuki! Üstündeki minik çiçek dalları, rengarenk çiçekler eteklerine indikçe sıklaşıyor. Bu bahar kokan elbiseyi de bir iğneyle taçlandırmadan olmazdı! :)


Bu sarı gömleği de eskileri karıştırırken bulmuştum. Annemin gençliğindenmiş bu parça da. Hem şimdi gömlekle kolyeler, büyük aksesuarlar da harika dururken hemen giydim Kolyemi de iki kere doladım.


Birkaç yıl önce, bir sahil kasabasında sokakta kendi yaptığı kolyeleri satan, yaratıcı bir teyzeden aldığım bu eski kolyemin ucundaki bol boncuklu kısmı çıkarıp broş olarak değerlendirdim. Çok renkli ve pasparlak! İçimi dışıma yansıttı :) Yüzüğümü de İstanbul'da pasajdan almıştım. Ojelerim de Havziş'in marifetli ellerinden, yaratıcı ruhundan çıktı.

Sadece bir kaç dokunuşla eskiyi yeni, modası geçmişi tarz yapabilirsiniz! Sadece ordan değil de burdan bakın bakalım bir de :)

İyi pazarlar herkese!





8 yorum:

  1. her zamanki gibi müthiş canım! gülşah

    YanıtlaSil
  2. Ne guzel aksesuarlarin var. Blog dunyasina hosgeldin ve de bloguma : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) beğendiğine sevindim ;)

      Sil
  3. süslenmek eğlencelidir :))
    birlikte süslenip püslenip gezip tozmak ise paha biçilmezdir :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveettt!!! Birlikte süslenmek ne güzelll bişi yaa :D

      Sil
  4. vintage en guzeli :) kirmizi elbisenin deseni harika!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...