6 Nis 2012

İzmir'de kahve keyfi bir başka!

Sürpriz İzmir gezimin ardından tazelenmiş olarak geri geldim :) Aslında İzmir'deyken de yazabilirdim bloga ama keyfime keyif katarken dedim ki 'sonuna kadar yaşayıp öyle paylaşayım'. 

Gaziemir'e açılan Optimum çok ses getirmiş. Ayrıca harika bir hava katmış :) Artık Gaziemir'de yok yok. İçine Starbuck's da yapmışlar, ben daha ne isterim? Tabii ki kahvemin yanında bir de tatlı isterim :) Havziş'in ısrarla önerdiği sacher kek gerçekten muhteşemdi. Ben yine de onu dinlemeyip, belki içinde bir blueberry'ye rastlarım diye aldığım very berry muffinle idare ettim.Ama siz siz olun Starbuck's a gidip Sacher kek denemeden gelmeyin :) Hele de benim gibi bitter çikolata hayranıysanız!!



Hayatta Starbuck's kahvesinden daha güzel şeyler de var tabii ki!! Mesela Havziş'in mocca kahvesi :) Çünkü o sadece kahve değil! O sohbet demek, keyif demek, moda demek, oje sürmek demek, ilham demek, kahkaha demek, rengarenk demek, kanki demek, saymakla bitmez demek..


 İşte böyle çook faydalı bi kahve olduğu için vazgeçilmez demek :)


Kahvelerimiz biterken ojeler sürülmüş, dergiler karıştırılmış, planlar yapılmış, gereken ilham alınmış olarak yepyeni bir güne başlamaya hazırız artık..




3 yorum:

  1. yine çok çabuk geldi ve geçti :( mutlu oldum bitti hemen yine gelsin :))

    YanıtlaSil
  2. aslında starbukcs'ın sachertorte'sini beğendiysen, gerçek sacher'e aşık olursun sanırım. ben 5 ay viyanada yaşadım. 5 boyunca hep yedim :) avusturya tatlısı olur kendisi. ^^ bu arada bir izmirli olarak hala optimumu görememiş olmanın hüsranı içindeyim. yarın gitmeyi planlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) viyanaya gitmiştim lisedeyken ama maalesef çok uzun süre kalmadığım için bu tatlıdan da haberim olmamıştı :) ama bi daha gidersem not ettim kesinlikle orda da yicem ;)
      Optimum gerçekten görülmeye değer. çok büyük. İçinde Perspective mağazası var bu sezon kıyafetleri çok güzel, gittiğinde bir göz at derim ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...