15 Nis 2012

Bir Kadın Bir Bandana





Bir Kadın Bir Erkek dizisindeki Zeynep'e bayılıyorum valla. Kıyafetlerinden tavırlarına kadar bu kadar eğlenceli olabilir bi insan ya :) Onun kafasına taktığı bandanaları hatırlarsınız. Uçları yukarı doğru kıvrılır tavşan gibi kulaklarınız olur :) İşte onlardan yaptım bugün :) evdeki eğlenceli renkli baharlık kumaşları çıkardım. Önce bir tane pembeli yaptım. Ela işten geldiğinde yeni bitirmiştim. Gördüğü gibi kafasına takıp dışarı çıktı.



Sonra ben de başka bir tane daha yaptım. Bu sefer şifon bir kumaş buldum renkli çiçekli. 


Yapması da çok kolay. Önce kumaştan uzun bir şerit kesiyoruz. Sonra boyuna ikiye katlayıp tersten dikiyoruz. İçine tel geçirileceğini unutmayın ;) Sonra bir ucunu dikip kapatıyoruz ve kumaşı ters yüz ediyoruz. Ben yumuşak kıvrılabilir ince tel kullandım. İkiye katladım teli de, kumaşı delmesin diye uçlarını kıvırdım.
İçine teli de geçirdikten sonra diğer ucu da dikip kapatıyoruz. İşte bu kadar :)

Sonra daa kafamıza takıp uçlarını tavşan kulağı gibi kıvırıyoruzz :) İşte hazırr!


Bu arada bu bandanaları burada da bulabilirsiniz. İster satın alın ister kendiniz yapın en önemlisi Güle Güle takın :) Hatta kafanıza bundan başka bir şey takmayın :)

8 yorum:

  1. renkli tasarımlar çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. Ne guzel yaratici birisin, babandan gecmis sana, o agactan yapilan heykeller de cok ozel. Yorumun icin cok tesekkur ederim, evet o kahverengi gozlukler vintage, ama kullanilmamis, magazalarin satilmamis urunlerini toplayan bir cift var, antika pazarlarina stand kuruyorlar, onlardan almistim, ekim ayi gibi onlarin detaylarini da anlattigim bir post yapmistim, bu ve diger iki gozlugu aldigim, hem hesapli hem de cok orijinal seyler bulunuyor, bir gun yolun buraya duserse sana detaylarini da veririm, postta da yaziyor gerci. Seyehatten yeni dondum, ancak geri donuyorum yorumlara, umarim kusuruma bakmazsin gec cevap verdigim icin : ) Iyi pazarlar : )

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim :) o postu da bulup okumalıyım ozaman kesinlikle :)
    sevgiler, sana da iyi pazar akşamı ;)

    YanıtlaSil
  4. yaa kac zamandir yapmak istiyordum bunlardan. detaylar icin mail atabilirim. ayrica bana da beklerim:))
    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) kesinlikle yapmalısın hem çok güzeller hem çok rahat :)
      mail atarsan çok sevinirim. bayılırım bilgi paylaşımına :)
      adresim: pinky3_3@hotmail.com
      ;)

      Sil
  5. Pek beğendim:) Hem çok kolay hem çok kullanışlı:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...