20 Mar 2012

Bir çiçek dünyaya gelir!

''Güzel, tatlı, minik elli, büyük kalpli bir kız çocuğu doğmuş bugün. Benim hayatıma lise yıllarında katılıp kendi güzelliğini bulaştırmış tam da buluğ çağımızda. İyi ki yapmış :)'' Doğum günün kutlu olsun Hazel! İyi ki varsın. İyi ki lisede kuş olup uçmuşuz aynı sınıflara :) 

Benim dalgalı saçlarımı inatla düzleştirmeye çalıştığım, onun da dümdüz saçlarını kabartmak için yapmadığını bırakmadığı o güzel yılları birlikte atlattık biz. Şimdi ben saçlarıma köpük sürüyorum o da kurutup çıkıyor. Saçlar aynı saç ama biz şikayetçi değiliz eskisi kadar.. 

Lisede doğum günleri yaklaştıkça artan heyecanımızla parti organizasyonları yapardık.''Ne giyeriz, nasıl izin alırız, nerede kutlarız, acaba o çocuk da gelir mi?'' ler geride kaldı ama artık her buluşmamız parti tadında, her görüşmemiz doğum günü kutlar gibi. Tabii buna uzakta olmamız da büyük etken.
Aynı şehirde yaşarken ne güzeldi hemen karar verirdik, birbirimizde kalmak için bir telefon yeterdi. Sonra bütün gece sohbet ( sanki sabahtan akşama okulda birlikte olan biz değilmişiz gibi). 

Mesafeler kuş olup uçmaya engel değil! Buradan sana bu yazımı minik bir kuşla yolluyorum. Daha sonra ben de kuş olup uçmayı diliyorum ;) Kendimi bir zarfa koyup yollasam güvercinle. Cebimde de sana bir hediye. Israr etme söylemem sürpriz diye :)

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...