15 Ağu 2013

Geçen Milano'dayım.. :)


Piazza Del Duomo meydanından başlıyoruz Milano gezimize. Metro istasyonundan çıkar çıkmaz bizi Duomo di Milano Katedrali karşılıyor. Bu muhteşem katedral bizi adeta büyülüyor. Avrupa'nın bir çok şehrinde olduğu gibi burda da birbirinden güzel mimarisi olan yapılar çıkıyor karşımıza. 


Ray-Ban in ana vatanında olduğumuza göre biraz eğlenebiliriz :) Sağ alt köşede gördüğünüz yerden içeri girince şu en lüks mağazalar sizi çekim alanına alıyor. Alış veriş yapmak istiyorsanız ve cüzdanınızın bir limiti yoksa tam sizlik ;)


Hava tam dondurma havası, ha bir de İtalya'dayız dondurmasız olmaz. Biraz tatlı, biraz dondurma, çok kahve.



Yürümeye devam, taa ki kendinle karşılaşıncaya kadar.. Esas olanın varılacak yer değil yolculuk olduğunu söylerler ya hep, ondan.


Acıktıysanız, şu birbirinden güzel "cafe"lerde makarna-pizza-risotto üçlüsünden birini yiyebilirsiniz. Ben mantarlı risottoyu tercih ediyorum ve iyi de yapıyorum :) Buz gibi bira yorgunluğumu alıyor. Keyfim güzel.



Kartpostalsız olmaz :)


Milano'da hayran olduğum başka bir şey de çok şık kadınlar ve erkekler. Herkes güzel, herkes yakışıklı ve herkes bisikletlerle, vespalarla gidiyorlar bir yerlere. Takım elbise giymiş olmaları veya ayaklarında topuklu ayakkabı olması buna engel değil, harika bir şey bu! :) O zaman şimdilik;

Arrivederci Milano !! diyorum :)

4 yorum:

  1. Bir sonraki durağı şimdiden merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyor. Bu yaz yine olmadı, seneye artık :(

    i-fashionbank.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...