17 Kas 2012

Maison Martin Margiela for H&M


H&M için gelsin alkışlar..
Heyecanla beklediğim o çarşamba akşamı geldi de geçti bile..


Margiela'nın birbirinden güzel tasarımları nefes kesiciydi. Bu cesaret gerektiren sıra dışı ürünleri herkesten önce görme şansını elde etmek ise paha biçilemezdi.

11 Kas 2012

Partiye davetiye almışım, yaşasıınn :)


Maison Martin Margiela with H&M yarışmasının kazananları belli olmuş..


Evet o listede benim de adım var :) Eee bu güzel haber kutlamaya değerdi.. 


Çarşambayı iple çekiyorum..


14 Kasım çarşamba günü İstinye Park'taki partiden sonra görüşmek üzere :)

10 Kas 2012

YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA..


Ben 1881'i bilirim miladım.
İyi ki doğdun ATAM. İşte o yıl doğdu ölümsüz bir kahraman!



8 Kas 2012

Moduna göre kahve bardağı

Hazır havalar da tam kemiklerimize işleyen cinsten soğumaya başlamışken, yapın bir sıcak kahve kendinize, koyun bu eğlenceli bardaklara, hem içiniz ısınsın, hem gönlünüz şenlensin :) 



Starbuck's'ın "create your own tumbler" serisi sayesinde bardağın yüzünü istediğiniz gibi değiştirin. Görmekten en çok hoşlanacağınız resmi, okuyunca içinizin açılacağı bir yazıyı, bir aşk mektubunu bile sarıp koyabilirsiniz. Artık orası size kalmış :) 
Bu eğlenceli bardakları şimdi tüm Starbuck's şubelerinden %50 indirimle alabilirsiniz. Ayrıca daha bir çok kırmızı noktalı üründe indirimden yararlanabilirsiniz. Benden söylemesi . ;)

Güzel bir cuma günü diliyorum herkese..

1 Kas 2012

Kolyem antikacıdan mı desem yoksa Yeşilköy pazarından mı :)


Geçen gün Yeşilköy pazarının altını üstüne getirdim ve ne zamandır pazarlara uğramadığımı fark ettim. Özlemişim gerçekten. Çok iyi pazarlık yaptığım söylenemez. Mesela bi tezgahta elbise bakarken, yanda bi ablanın kıran kırana indirim yaptığını görünce gerçekten alkışlayasım geliyor. Yılların ustası pazarcı bile pes ediyor hem indirimi yapıyor hem de kredi kartına komisyon almıyor. Ablaya buradan saygılarımı sunuyorum :)

Biraz Ayrıntı Çok Parıltı



Artık sıradan ojelere son!! French tırnakların çeşitlerini çok seviyorum, rakı beyazı&kireç beyazı ikilisini zaten hiç sevmezdim. Ben bu sefer şeftali tonuyla, parlak ojeyi kullandım. Burada daha önce altın sarısı yaldız ve siyahlı frenchi görebilirsiniz :)


Oje sürmek ayrı zevk, aksesuarlarla şenlendirip fotoğraflamak ayrı zevk, bi de sonra postunu hazırlamak paha biçilemez :)


İyi cumalar herkese..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...